Slider Haber 11

«TÜRKÇE VE GRAMER» BAŞLIKLI KONFERANSTA TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI TOPLULUĞU’NU AĞIRLADIK
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Topluluğu tarafından düzenlenen “Türkçe ve Gramer” konulu konferans Enstitümüz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

19 Nisan 2018 Perşembe günü saat 14.00’da Enstitümüz Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Türk Dili ve Lehçeleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürer Gülsevin konuşmacı olarak katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Tarih :24-04-2018                            Ekleyen: ÖZLEM ABACIOĞLU

• Enstitümüz resmi tatillere denk gelmemek üzere her hafta çarşamba günü yönetim kurulu yapılmaktadır.

Çarşamba günü yapılan yönetim kuruluna alınacak evrağın en geç aynı haftanın pazartesi günü mesai bitimine kadar enstitüye ulaştırılması gerekmektedir.

• (zorunlu)

• Font Boyutunu Değiştir